Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Íme az eredeti gödöllői Karácsonyház™ és 2015-ös programjai!

2015.11.10. 19:02 Tulipa Zsófi

Az egyetlen eredeti gödöllői Karácsonyház​™ 2015-ben is megnyitotta kapuit ÚJ, NAGYOBB ÉS IZGALMASABB HELYSZÍNEN! :) Ha igaz amit a látogatóktól hallunk, idén még hangulatosabbak, szebbek és ötletesebbek lettünk mint az eddigi években! A Gödöllői Királyi Kastély Pálmaházából végleg elköltöztünk egy érdekesebb épületbe a Művészetek Háza Gödöllő - MUZA​ mellé, ahol 8 helyiségben találhattok más-más hangulatúan feldíszített karácsonyfákat, ahol külön szobája van a Mikulásnak (amiben egy valódi illusztris külföldi vendégünk is lesz idén, de ez egyelőre maradjon meglepetés... ;) ) óriási választékban több országból hozott gondosan összeválogatott díszeket és a tőlünk az évek alatt megszokott kreatív ötletparádét!

karacsonyhaz_godollo_programok_2015_small.jpg

Idei programunk is alakul, amiben többek között ismét lesz a közkedvelt családi adventi koszorúkészítés virágkötőinkkel, gyertyamártás és tűzzománcékszer-készítés. Természetesen tartogatunk még jópár meglepetést emellett! ;)

 ÚJDONSÁG: Megnyitottuk budapesti boltunkat Karácsonybolt néven a belváros szívében a Teréz körút 2. szám alatt, illetve ismét működik webshopunk is a http://Karacsonyhaz.hu oldalon azoknak, akik nem tudnak eljönni hozzánk!  Várunk szeretettel!  

Kedvcsinálónak itt ez a videó, ilyenek lettünk 2015-ben. Köszönjük a DCD Productions profi munkáját, szívből ajánljuk őket! 

Köszönjük a megosztásokat, várunk sok szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr128068412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása