Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Karácsonyfadíszek készítése régi farmerből

2018.11.10. 17:40 Extremesportok.hu

Mint ahogy minden évben, idén is találkozhatunk néhány érdekes újdonsággal a karácsonyfadíszek között, ilyenek például a farmer anyagból készült díszek. Nagyon mutatósak, sok színnel kombinálhatóak és további óriási előnyük, hogy akár mi magunk és készíthetünk…

tovább »

Íme a 2018-as Karácsonyház - videó

2018.11.08. 10:42 Extremesportok.hu

Megnyitott az idei Karácsonyház Gödöllőn! Ha még nem voltál, most bekukkanthatsz a több, mint 300 négyzetméteres, sokféle hangulatot és stílust bemutató karácsonyi csodába ami a Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben látogatható novemberben és decemberben egészen év végéig!

Téli mini város terepasztal építés két percben - videó

2018.11.04. 11:41 Extremesportok.hu

A gödöllői Karácsonyház polcain már pár éve egyre nagyobb választékban megtalálhatóak az évről-évre közkedveltebb téli mini város építéséhez szükséges elemek, figurák és kiegészítők. Most bemutatjuk, hogyan lehet pár perc alatt egy hangulatos kis téli csendéletet készíteni egy asztalkára,…