Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Kik vagyunk?

2013.02.25. 12:43 Extremesportok.hu

 A Karácsonyház minden évben megújul, ahol a karácsonyi dekorációs elemeken és kiegészítőkön kívül különleges karácsonyi hangulattal, az aktuális trendeknek megfelelő díszekkel, feldíszített karácsonyfákkal és sokféle kreatív ötlettel várjuk a látogatókat Gödöllőn a Szabadság út 4 szám alatt.

karacsonyhaz.jpg

 

Az EFSA (European Floral & Lifestyle Products Suppliers Association - Európai Virágkötészeti és Életmód Kellékforgalmazók Egyesülete) irányadó 2015-es téli trendszíneit és trendszín kombinációit követve állítottuk idén is össze karácsonyi kínálatunkat és dekorációs bemutatónkat.

A Tulipa Kft vállal parképítést- és fenntartást cégeknél és önkormányzatoknál, irodaházak és telephelyek növénydekorációjának elkészítését és fenntartását, illetve elindult virágfutár szolgálatunk is hogy megkönnyítsük a dolgozók vagy partnereik megajándékozását ünnepek alkalmával. 
 
Várunk mindenkit sok szeretettel!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9-17.00

Szombat-Vasárnap 8-16.00

2100 Gödöllő, Szabadság út 4.

Telefon: +36(20) 366694

Email: tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Facebook.com/Karacsonyhaz

Térkép:

karihaz_terkep.jpg

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!  nyil3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr944886785
süti beállítások módosítása