Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Téli mini város terepasztal építés két percben - videó

2018.11.04. 11:41 Extremesportok.hu

A gödöllői Karácsonyház polcain már pár éve egyre nagyobb választékban megtalálhatóak az évről-évre közkedveltebb téli mini város építéséhez szükséges elemek, figurák és kiegészítők. Most bemutatjuk, hogyan lehet pár perc alatt egy hangulatos kis téli csendéletet készíteni egy asztalkára, ablakpárkányra vagy épp egy nagyobb befőttesüvegbe.

karacsonyi_mini_falu_terepasztal.jpg

Mi egy épületet, egy csomag világító fenyőt, egy pár világító kerítést, egy figuraszettet és némi műhavat illetve parafa granulátumot használtunk. Az asztalra érdemes valami fehér anyagot borítani, majd az épületet és az áramot igénylő elemeket (fenyő, kerítés) elhelyezni, hogy később a műhó takarhassa a kábeleket.

1.jpg

Ezután jöhet a szórás, előbb a havat, majd az utat érdemes leszórni. Ragasztót is kenhetsz előbb alá, vagy használhatsz ragasztósprayt is.

2.jpg

Nálunk vitrinben vannak az elemek, ezért nem gond, hogy a szél esetleg elfújhatja az asztalról a havat.

Íme a videó:

Utána jöhetnek a figurák, a fenyők, kerítések, kisautók stb. Egyszerű, nem?

A kiegészítőket a készlet erejéig meg is rendelheted nálunk itt: Karacsonybolt.hu

A megosztást köszönjük! 

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr514351859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása