Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Virágfutár - Virágküldés cégeknek!

2013.11.11. 22:07 Extremesportok.hu

 

NŐNAPI VIRÁGFUTÁR BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN CÉGEK SZÁMÁRA!

Örömmel jelentjük be, hogy idén, a nyíregyházi és gödöllői telephelyek az eddig megszokott megbízható parképítési és parkfenntartási, valamint az irodai növénydekorációs szolgáltatásunk mellé bevezettük virágfutár szolgálatunkat, amivel cégeknek nyújtunk segítséget a dolgozók és partnerek megajándékozásához!

Ismét közeledik nőnap. Szeretné meglepni kollégáit vagy partnereit, de nem ismeri a virágokat?
Nem is kell Önnek ismerni, elég ha megbízik bennünk és sokéves tapasztalatunkban.
Az igényeinek megfelelő virág, a kellő csomagolásban, a kért mennyiségben,
az előre megbeszélt időpontban az Ön cégéhez fog érkezni, erről mi gondoskodunk.

Megrendelőink között tudhatunk hazai kis- és nagyvállalatokat, multinacionális cégeket valamint a közszféra képviselőit is.

Cégünk, a Tulipa Kereskedelmi Kft., nagy tételben termeszt cserepes virágokat, de kínálatunkat emellett közvetlen hollandiai virágtőzsdéről importált növényekkel egészítjük ki. Ennek megfelelően cégünk előnye nem csupán a termelői háttér hanem a saját import is, aminek köszönhetően áraink nagytételes (céges) rendelés esetén nagykereskedelmi árszínvonalat képviselnek.

Kérjen cégére szabott nőnapi virág ajánlatunkat kiszállítással Budapesen vagy környékén a következő email címen:godollo(kukac)tulipakert.hu vagy lépjen velünk kapcsolatba a következő számon: 06 20 366 7694

A megrendelt növényeket szükség esetén színes csomagolásban, kaspóban vagy cserépborítóban szállítjuk.

Íme egy kis ízelítő kínálatunkból:

TAVASZI HAGYMÁS NÖVÉNYEK

VIRÁGZÓ CSEREPES NÖVÉNYEINK

primula_accaulis_w3.jpg

phalaenopsis_w.jpg

TAVASZI VIRÁGKOSARAK

LEVÉLLEL DÍSZÍTŐ CSEREPES NÖVÉNYEK

Cégünk többszáz féle virágzós és levéllel díszítő cserepes növényt kínál partnerei számára, részben saját termelésű növények, részben pedig hollandiai import növények. A fenti növények csak ízelítőül szolgáltak, kínálatunk ennél sokkal szélesebb.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje az Ön cégére szabott ajánlatunkat.
Várjuk jelentkezését a következő email címen: godollo(kukac)tulipakert.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr55098719
süti beállítások módosítása