Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Karácsonyház 2021 Gödöllő

2021.11.03. 20:57 Tulipa Zsófi

A varázslatos Karácsonyház 2021-ben ismét kinyitott, várunk mindenkit szeretettel Gödöllőn, a Királyi Kastéllyal szemközt!

Bővebb információk:

Karacsonyhaz.hu

Facebook.com/Karacsonyhaz

2018-ban 200 éves a Csendes Éj

2018.12.04. 14:58 Extremesportok.hu

Idén karácsonykor lesz pontosan 200 éves a világon legtöbb nyelvre lefordított karácsonyi ének, a "Csendes Éj". Mit lehet tudni róla? Elég érdekes a története, elmondjuk!

csendes_ej_kapolna.jpg

Karácsonyfadíszek készítése régi farmerből

2018.11.10. 17:40 Extremesportok.hu

Mint ahogy minden évben, idén is találkozhatunk néhány érdekes újdonsággal a karácsonyfadíszek között, ilyenek például a farmer anyagból készült díszek. Nagyon mutatósak, sok színnel kombinálhatóak és további óriási előnyük, hogy akár mi magunk és készíthetünk hasonlót pár egyszerű alapanyag és eszköz segítségével.

Íme a 2018-as Karácsonyház - videó

2018.11.08. 10:42 Extremesportok.hu

Megnyitott az idei Karácsonyház Gödöllőn! Ha még nem voltál, most bekukkanthatsz a több, mint 300 négyzetméteres, sokféle hangulatot és stílust bemutató karácsonyi csodába ami a Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben látogatható novemberben és decemberben egészen év végéig!

small.jpg

Téli mini város terepasztal építés két percben - videó

2018.11.04. 11:41 Extremesportok.hu

A gödöllői Karácsonyház polcain már pár éve egyre nagyobb választékban megtalálhatóak az évről-évre közkedveltebb téli mini város építéséhez szükséges elemek, figurák és kiegészítők. Most bemutatjuk, hogyan lehet pár perc alatt egy hangulatos kis téli csendéletet készíteni egy asztalkára, ablakpárkányra vagy épp egy nagyobb befőttesüvegbe.

karacsonyi_mini_falu_terepasztal.jpg

süti beállítások módosítása