Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Íme a 2018-as Karácsonyház - videó

2018.11.08. 10:42 Extremesportok.hu

Megnyitott az idei Karácsonyház Gödöllőn! Ha még nem voltál, most bekukkanthatsz a több, mint 300 négyzetméteres, sokféle hangulatot és stílust bemutató karácsonyi csodába ami a Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben látogatható novemberben és decemberben egészen év végéig!

small.jpg

Az eddigi évtizedek alatt megszokott módon 2018-ban is megújult beltérrel, új hangulatokkal és rengeteg újdonsággal, ötletekkel és szépségekkel vár mindenkit az ország egyetlen Karácsonyháza. A ház előtti téren forralt bor, sült gesztenye, finom kávé és egy gyönyörü körhinta várja a látogatókat!

Belépő továbbra sincs, de tartósélelmiszer-adományokat lehet hozni a gyermekéhezés elleni harchoz. 

Ha messze laksz, jó hír: idén újra van webáruház itt: www.Karacsonybolt.hu

Bővebben a Karácsonyházról és a legfontosabb tudnivalókról itt olvashatsz!

Az idei programokat a Facebookon találod meg - ha már kialakultak - ide kattintva!

A megosztást köszönjük! 

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6614359659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása