Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Elindultunk

2012.11.03. 21:00 Tulipa Zsófi

FIGYELEM! Gödöllői Karácsonyház™elköltözött a Kastély Pálmaházából, tehát idéntől már nem ott lesz! 

A nagy múltú vásárt a Szabadság út 4. szám alatt tartjuk meg idén a Művészetek Háza mellett!

(Vigyázat, próbálják hamisítani!)

A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

A blog célja, hogy kreatív ötleteket adjon környezetünk ünnepi dekorációjának kialakításához. Miért fontos  a dekoráció? Mert egy kellemes hangulatos helyen mindenki jobban érzi magát és meggyőződésem, hogy a hangulat megteremtése sokszor nem a pénztárcánkon, hanem sokkal inkább az igényeinken múlik. Sok olyan ötletet szeretnénk megosztani veletek, amely elkészítésében nemcsak a szülők, hanem a gyerekek is aktív részt tudnak vállalni, hiszen bármely ünnepre való közös készülődés öröm és egyben élmény is a családnak. Sokaknak egy meghitt szép dekorációról a költségek jutnak az eszükbe ... nos, szeretnénk erre rácáfolni és olyan ötleteket is adni, amelyhez a kellékanyagok bármely háztartásban megtalálhatóak, vagy éppen olyan használati tárgyaink, amelyeket eddig eszünkbe sem jutott dekorációs célra felhasználni. 

kastelykert_blog_Karacsonyhaz_01.jpg

A Gödöllői Királyi Kastély műemléki védettséget élvező pálmaházának helyreállitása 1995-ben kezdődött meg, eredményeként újjászületett épület 1997 őszén nyitotta meg kapuit és azóta kertészetként működik.

A Hollandiában látott példákat követve, kertészetünkben már a kezdetektől foglalkoztunk karácsonyi dekorációval az adventi időszakban. Az évek során természetesen nagyon sokat változott - nyugodtan mondhatom, hogy - az országban párját ritkító karácsonyi trendbemutató, ötletkavalkád és vásár. Az első években 2-3 fenyőfát diszítettünk egyszerű dekorációs elemekkel és 15 év elteltével már tematikus bemutatót készítünk 7-8 különféle hangulatú karácsonyfával. Az EFSA (European Floral & Lifestyle Products Suppliers Association - Európai Virágkötészeti és Életmód Kellékforgalmazók Egyesülete) irányadó 2012-es téli trendszíneit és trendszín kombinációit követve állítottuk idén is össze karácsonyi kínálatunkat és dekorációs bemutatónkat. 

Itt megnézheted az idei karácsonyi bemutató előkészületeiről készült filmünket.

Az adventi hétvégéken kézműves foglalkozásokkal várunk Titeket, no meg forró adventi punccsal, forralt borral és kürtöskaláccsal. Leglátogatottabb családi programunk advent első hétvégéje, amikor adventi koszorút illetve bármilyen más karácsonyi lakásdekorációt tudtok nálunk készíteni virágkötőink segítségével.

kastelykert_blog_Karacsonyhaz_02.jpg

A már megszokott kézműves foglalkozások mellett - mint a tűzzománc ékszer készítés, gyertyamártás, mézeskalács díszítés, különleges hólabda készítés szalvétatechnikával - minden évben igyekszünk újabb technikákat is megmutatni. A programokról bővebb információt folyamatosan tesszük közzé itt a blogon és Facebook oldalunkon is!

karacsonyhaz_godollo_kastelykert_programok_2012_nagy_1353949256.jpg

Várunk mindenkit sok szeretettel a Karácsonyázban!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!   nyil3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr54886772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása