Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Megnyitotta kapuit a Karácsonyház!

2012.11.05. 08:05 Tulipa Zsófi

kastelykert_blog_Karacsonyhaz_zsofi201.jpg

FIGYELEM! Gödöllői Karácsonyház™elköltözött a Kastély Pálmaházából, tehát idéntől már nem ott lesz! 

A nagy múltú vásárt a Szabadság út 4. szám alatt tartjuk meg idén a Művészetek Háza mellett!

(Vigyázat, próbálják hamisítani!)

A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!


Az építésről készítettünk egy kisfilmet is:

Készítette:  Deadcatdigital Productions

Az irányadó 2012-es téli trendszíneket és színkombinációkat követve állítottuk idén is össze karácsonyi kínálatunkat és dekorációs bemutatónkat. 

kastelykert_blog_Karacsonyhaz_zsofi301.jpg

Természetesen az újdonságokat keresők és a trendeket követők mellett a klasszikus karácsonyi dekorációk kedvelői is találhatnak az ízlésüknek megfelelően díszített karácsonyfákat és a hozzá illő kiegészítőket.

kastelykert_blog_Karacsonyhaz_zsofi102.jpg

kastelykert_blog_Karacsonyhaz_zsofi103.jpg

Az idei karácsonyon sem hiányozhat az örök kedvenc, a piros-fehér színkombináció. Idén sokféle újdonságnak számító kiegészítőt kínálunk piros és fehér színben is, imádni való például a patchwork technikára hasonlító kesztyű alakú textil adventi kalendárium, amihez anyagban és színvilágban megegyező kiegészítőket ajánlunk. Kedvenceink még (a sportszereken túl) a konyhai eszközök megjelenése a karácsonyi dekorációban, úgy mint nyújtófa alakú mécsestartó vagy a szintén ilyen alakú fali dísz. 

 

kastelykert_blog_Karacsonyhaz_zsofi101.jpg

Az adventi hétvégéken kézműves foglalkozásokkal várunk Titeket, no meg persze forró adventi punccsal, forralt borral és kürtöskaláccsal. Leglátogatottabb családi programunk advent első hétvégéje, amikor adventi koszorút illetve bármilyen más karácsonyi lakásdekorációt tudtok nálunk készíteni virágkötőink segítségével. A legkisebbekre is gondolunk minden évben: lesz nekik való kézműves foglalkozás, találkozhatnak a Mikulással vagy épp rénszarvast simogathatnak nálunk. Kézműves programjainkról később bővebb információt Facebook oldalunkon fogunk folyamatosan közzétenni.

karacsonyhaz_godollo_kastelykert_programok_2012_nagy_1353949256.jpg

Karácsonyi hangulattal és nagy szeretettel várunk Mindenkit a Karácsonyházban!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!   nyil3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr634889396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása