Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Kötött és gombos

2012.11.27. 09:08 Tulipa Zsófi

gomb_kotott_karacsonyhaz_dekoracio_03.jpgSok szó esett már idén a cukorkás karácsonyi trendről és a hozzá illő vattacukor színekben pompázó díszekről és kiegészítőkről. Ráérő perceimben figyelni szoktam a Karácsonyházba érkezőket ahogy a gyerekek ujjongva futnak a cuki fához, a felnőttek egy kisebb része - ide főleg a kisgyermekes szülők tartoznak - is tud azonosulni az ötlettel és a színekkel, de a másik részénél a látvány határozottan kiveri a biztosítékot. Egy biztos, hidegen senkit sem hagy a rózsaszín - türkizkék fa.

Szeretnék most egy kicsit a hozzám hasonló konzervatívabb vonalat képviselő karácsony rajongóknak is kedvezni azzal, hogy bemutatok egy nagyon kedves, meleg és otthonos hangulatú újdonságot is. 

Díszek pihe-puha kötött anyagból gombbal dekorálva. Nálam ez minimum a 'must have' kategória.

gomb_kotott_karacsonyhaz_dekoracio_01.jpg

A kötött anyaggal borított díszek színe szürke, ami piros színnel kombinálva az utóbbi évek trend irányzatba maximálisan beleillik. A fényes és elegáns piros üvegdíszek és a matt hatású kötött country stílusú szürke díszek szenzációs egységet alkotnak a karácsonyi dekorációban. Kellemes, hangulatos, otthonos. 

gomb_kotott_karacsonyhaz_dekoracio_04.jpg

De még nem is tettem említést a szívecske alakú díszek közepén-, illetve a gömb díszeken körös-körül található tört fehér és piros színű gombokról, amik remek kiegészítői ennek a hangulatnak. Ezt tovább fokozva a díszekkel harmonizáló kötött hatású, szürke színű kerámia kiegészítők illetve szürke és piros színű gömb díszek teszik teljessé az összhatást.

gomb_kotott_karacsonyhaz_dekoracio_02a.jpg

Ime néhány kötött karácsonyfadísz gombbal, bézs színben. Tündériek.

beige-knitted-look-hanging-decoration.jpg

 

Megosztani ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on és vegyél részt nyereményjátékunkban! Ha meglátogatnál minket, nézd meg 2012-es programjainkat itt!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot! nyil3.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr24927349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása