Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Szegfűszeg és narancs

2012.12.15. 11:15 Tulipa Zsófi

clove_orange_christmas_decorations_karacsonyhaz_01.jpgNarancsba szúrkált szegfűszeg nemcsak gyönyörű dekoráció, hanem kellemes karácsonyi illatot is áraszt a helyiségben. Roppant könnyű elkészíteni és a lakás különböző részein is elhelyezhető.

Háromféle hozzávalóra lesz szükségünk a dekoráció elkésztéséhez:

narancs, szalag és szegfűszeg

clove_orange_christmas_decorations_karacsonyhaz_02.jpg

1. lépés: kössük át a narancsot a szalaggal úgy, hogy az negyed részekre ossza fel a narancsot

2-3. lépés: a narancs alján keresztezze a szalag egymást és a narancs tetején kössük meg a csomót, ami a szalagot rögzíteni fogja

4-6. lépés: kezdjük el a szegfűszegeket a narancsba szúrkálni; javaslom, hogy először a szalag mentén szúrjuk be a szegfűszegeket, majd a maradék narancs felületet is szúrkáljuk tele szegfűszeggel

clove_orange_christmas_decorations_karacsonyhaz_03.jpg

forrás: homemade-gifts-made-easy.com

Akasszuk a dekorált narancsunkat a fenyőfára és a látvány mellett a fűszeres illatokat is élvezhetjük.

Ötlet: Különböző formákat és betűket is kirakhatunk szegfűszegből, akár névre szóló narancsokat is készíthetünk.

Megosztani ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on és vegyél részt nyereményjátékunkban! Ha meglátogatnál minket, nézd meg 2012-es programjainkat itt!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

nyil3.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr404966483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása