Gondoltad volna, hogy az ünnepi asztal dísze lehet akár egy szépen dekorált leves is? Megmutatjuk hogyan készítsd el, szerencsére egyáltalán nem bonyolult!
Végy egy tányér sütőtökkrémlevest (itt találsz hozzá recepteket!) Ezután főzz meg egy kis brokkolit, majd pürésítsd le egy kevés sóval és olívaolajjal (pár csepp elég bele).
Ha ezzel megvagy, óvatosan öntsd a leves tetejére a lágy zöld krémet. Egy fapálcával (lehet például evőpálcika, de bármi más is megteszi) húzd szét a leves tetején lévő pürét fenyőalakra:
Így már tálalhatod is, de ha van hozzá türelmed még részletgazdagabbá dekorálhatod például pár csepp tejföllel:
Pár gránátalma-maggal még kontrasztosabbá tehető a kész mű:
Egy csipet kaporral pedig még élethűbbé tehető a kész fenyőfa!
Jó étvágyat!
Megosztani, lájkolni ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!