Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

KARÁCSONYI MEGLEPETÉS!

2012.12.18. 15:13 Tulipa Zsófi

ajandek_kupon_kicsi.jpg

Egy kis karácsonyi meglepetéssel szeretnénk kedveskedni mindazoknak akik itt a blogon vagy pedig a Facebook oldalunkon követik nyomon a Karácsonyház történéseit, ötletekkel, lelkes hozzászólásokkal biztattak bennünket az utóbbi hónapokban. Nagyon köszönjük a visszajelzéseket, a megszámlálhatatlan megosztást, lájkot és kommenteket és persze nagyon örültünk, hogy sokatokkal személyesen is találkozhattunk a Karácsonyházban!

 

 

Idén a karácsonyi szezonvégi kiárusításunk csütörtökön, azaz december 20-án fog elkezdődni. Ettől a naptól kezdve a készlet erejéig minden karácsonyi holminkat típustól függően árengedménnyel kínáljuk.

Nektek, akik itt a blogon illetve a Facebook-on követtek bennünket lehetőséget szeretnénk biztosítani már a szezonvégi kiárusítás kezdete előtt arra, hogy nyugodt körülmények között mazsolázhassatok a karácsonyi készletünkben.

Annyi csupán a teendő, hogy az alábbi linken keresztül letöltitek az ajándék kupont és ellátogattok hozzánk a Karácsonyházba holnap, azaz szerda délután 16.00 és 18.00 óra között. Ezen a délutánon mindent ami  karácsonyi 30% kedvezménnyel kaphatsz meg tőlünk ha a kupont felmutatod!

INNEN LETÖLTHETŐ A KARÁCSONYHÁZ AJÁNDÉK KUPON!

Akár ajándékokat kerestek még a fa alá vagy a lakásdekorációhoz szeretnétek kiegészítőket, esetleg összetört néhány régi karácsonyfadísz, netalántán nem működik a tavalyi izzósor, mindenképpen érdemes körülnézni nálunk!

Várunk benneteket!

Megosztani ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on és vegyél részt nyereményjátékunkban! Ha meglátogatnál minket, nézd meg 2012-es programjainkat itt!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

nyil3.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr754971544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása