Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Karácsonyfadísz játék

2012.12.25. 15:36 Tulipa Zsófi

vintage_etsy.jpgKeressük a legérdekesebb, legeredetibb, legkülönlegesebb és legextravagánsabb karácsonyfadíszt. A dísz lehet modern, régi, retro vagy antik, nosztalgikus vagy trendi, családi örökség esetleg friss szerzemény, a lényeg, hogy ne legyen se átlagos se hétköznapi.

Nézz körül az régi díszeid között, térképezd fel ismerőseid és rokonaid karácsonyfáit, járj nyitott szemmel az ünnepek alatt és küldd el nekünk, amit láttál.

Itt a karácsony és mi egy újabb karácsonyi játékot találtunk ki. Az ötlet a karácsonyfa díszítése közben ugrott be, amikor is előkerültek nagyszüleink, vagy talán az ő nagyszüleik retro karácsonyfa díszei.

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr954981067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása