Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Mit keres a korcsolya az ajtón vagy a fenyőgirlandban?

2012.11.04. 20:23 Tulipa Zsófi

Ha karácsony, akkor tél, ha tél, akkor pedig téli sportok, azok közül is most legyen a korcsolya. Megvallom őszintén, hogy éveken át kerülgettük a régen kinőtt fűzős korcsolyámat anélkül, hogy arra gondoltunk volna, milyen jó lenne azt egy téli vagy netalántán egy karácsonyi…

tovább »

Édes cukiságok - Muffinok

2012.11.03. 23:18 Tulipa Zsófi

A 'cuki' karácsonyfához készítettünk nagyon sok műmuffint. A muffinokhoz színes kozmetikai vattapamacsokat, élénk színű muffin papirokat és sokféle gumicukrot, zizi cukrot és színes franciadrazsét használtunk.

Fácska ajándékkisérőkkel

2012.11.03. 23:18 Tulipa Zsófi

Az ajándékkisérőkkel díszített fácska ötletét az interneten böngészve találtuk. Nagyon megtetszett nekünk, könnyen elkészíthető, mutatós és tulajdonképpen minimális ráfordítást igényel.

Idei trend - Édes cukiságok

2012.11.03. 22:50 Tulipa Zsófi

"Mi az idei karácsonyi trend?" tették fel nekem a kérdést sokan az utóbbi időben. Egyértelmű válaszom, hogy idén trend a CUKISÁG. Az édességek és különféle cukrász termékek megjelenése a karácsonyfákon nem újkeletű történet.

Elindultunk

2012.11.03. 21:00 Tulipa Zsófi

FIGYELEM! Gödöllői Karácsonyház™elköltözött a Kastély Pálmaházából, tehát idéntől már nem ott lesz!  A nagy múltú vásárt a Szabadság út 4. szám alatt tartjuk meg idén a Művészetek Háza mellett! (Vigyázat, próbálják hamisítani!) A Gödöllői Királyi…

süti beállítások módosítása