Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Hóember család fából

2012.12.08. 12:16 Tulipa Zsófi

Nekem nagyon tetszik ez a hóember család. El tudom képzelni kültéri dekorációként a kertben, közel a bejárathoz, de ugyanígy beltérben is, akár térelválasztó funkcióval. Nagyon vidám, színes téli ötlet és elkészíteni sem túl nagy ördöngősség, akár karácsonyi…

tovább »

Karácsonyi fények épületeken

2012.12.06. 08:00 Extremesportok.hu

Külföldön nagy divat az épületek és kertek dekorálása karácsony előtt. Sok helyen versenyeznek is a szomszédok, hogy kinek szebb, ötletesebb a háza és kertje. Íme néhány példa, nem semmi látvány, de kíváncsi lennék a villanyszámlák összegére ezek után.

Karácsony süti szemszögből

2012.12.04. 02:10 Tulipa Zsófi

Úgy veszem észre a karácsony telis-tele van 'misztikummal'. Van akiknek a masni készítés jelent örök rejtelmet, míg másoknak fejtörést okoz a gyertyák rögzítése a koszorún. Akadnak olyanok is, akik nem tudják mi fán terem az arany és ezüst színű toboz. Én ugyanígy…

süti beállítások módosítása