Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

Új helyen a Karácsonyház!

2015.10.11. 22:40 Extremesportok.hu

 

 

FIGYELEM! Gödöllői Karácsonyház™ elköltözött a Kastély Pálmaházából, tehát idéntől már nem ott lesz! 

A nagy múltú vásárt a Szabadság út 4. szám alatt tartjuk meg idén a Művészetek Háza mellett!

(Vigyázat, próbálják hamisítani!)

Szerencsére új helyünk egyáltalán nincs messze a régitől, a Gödöllői Királyi Kastély főbejáratával szemben lévő parkban találtunk új otthonra idén a Művészetek háza mellett a Szabadság út 2 szám alatt (volt Kastélykert étterem) egy nagyon különleges és hangulatos régi épületben. Már gőzerővel épülünk, szépülünk!

MEGLEPETÉS: mivel sokan kértétek tőlünk idén egy kisebb budapesti helyszínen is nyitunk egy boltot a belváros szívében az Oktogon mellett! (Bővebb információkkal hamarosan jövünk!)

karihaz_terkep.jpg

Az új helyünk nagyon könnyen közelíthető meg, hiszen szemben velünk van a Szabadság téri HÉV megálló (Budapesten az Örs vezér teréről indul), a 3-as főút is mellettünk fut, parkolni pedig a Művészetek házának parkolójában tudnak -mindössze 10 forintért az első másfél órát, utána normál tarifáért a további időt- az autóval érkezők. A vasútállomás is csak 10 perc sétára van (a vonatok errefelé a Keleti pályaudvarról indulnak). Várunk mindenkit szeretettel! Egyet megígérhetünk: izgalmas lesz az idei Karácsonyház is rengeteg újdonsággal és különlegességgel!

 

Néhány kép ízelítőnek:

karacsonyhaz_2015_godollo2.jpg

karacsonyhaz_2015_godollo_sutis_doboz.jpg

fem_dekoraci_karacsonyhaz_godollo_budapest.jpg

karacsonyhaz_2015_godollo.jpg

karacsonyhaz_2015_godollo3.jpg

karacsonyhaz_2015_godollo4.jpg

Ha tetszik amit csinálunk, csatlakozz hozzánk Facebook-on is! A megosztást is megköszönjük szépen!

 nyil3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr177959608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása