Ünnepi dekoráció mindenkinek!

 A Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben a Művészetek Háza mellett van Karácsonyház ami az ünnepekre átváltozik. Innen megtudhatod hogyan, és ötleteket is meríthetsz belőle!

Karácsonyház 2018

Facebook

Felhasználási feltételek, Kapcsolat

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a weboldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzők kizárólagos joga, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözést engedélyezze. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képeket is!

Kapcsolat:

tulipazsofi_kukac_gmail_pont_com

5 ok ami miatt a karácsonyi dekorációd nem olyan, mint szeretnéd!

2015.12.11. 20:45 Tulipa Zsófi

 

Az ember elkészül, majd hátralép és megnézi amit alkotott. Gyakran azonban nem sikerül úgy dekorálni ahogy azt elképzeltük. Ennek több oka is lehet, íme néhány jellemző baklövés!

karacsonyfa_dekoracio_diszites_tippek_karacsonyhaz_godollo_2015.jpg

Előttünk-utánunk! Egyik partnercégünk is rájött, hogy nem olyan a dekor mint kellene...

1. ok - Nincs terved

christmas_decorations_in_a_private_home_europe.jpg

Van pár ember aki csak elkezd szaladgálni a lakásban vagy a ház körül és csak úgy "random" módon szór egy kis műhavat ide- egy kis izzót oda satöbbi-satöbbi ahogy esik. Pedig egy egyszerű döntés is sokat dobhat a végeredményen. Például: "Csak piros és fehér színű díszeket használok"

2. ok - Nem takarítottál ki

sarok.png

Azt gondolod hogy nem számít? Pedig de, sokat is! Egy poros, általában nem használt szobasarok (ahol jellemzően a fenyő szokott állni) fel sem tűnik addig, míg el nem kezded nézegetni a kész fa alatt tekergő pormacskákat. Egy tiszta szép alapra sokkal jobb építkezni, meg könnyebb is az üres sarkot takarítani mint a fenyőtalp körül harcolni a moppal.

3. ok - Sokat akar a szarka

christmas-home-decorations-9.jpg

Rengeteg érdekes képet találtál és nyomattad is kifele a Pinterest faladra már november óta. Mivel ennyi időt töltöttél el a keresgéléssel most aztán MINDET jól meg is valósítod! Figyelj ide: nem fogod! Még ha egy hatalmas kastélyod is van rengeteg szobával akkor sem, mert lehetetlen, hogy mindegyikre rászánd a kellő időt és odafigyelést (hacsak nem nálunk dolgozol profi dekoratőr csapattal dolgozol egész évben a Karácsonyházban) Inkább válassz ki a sokból maximum 2-3 dolgot, viszont azokat valósítsd meg tökéletesen!

4. ok - Gyűjtögetés

eyesore-christmas-lights-fail.jpg

Imádod a '94-es hóembert amit még a suliban gyártottál? Nem baj, ez nagyon aranyos dolog, kellenek az alap díszek és a hagyományok. Ha viszont túl sok gyűlik össze belőlük és mindhez ragaszkodsz is hamarosan hatalmas (és nagyon vegyes) rendetlenség lesz a lakásodban harmonikus dekoráció helyett! Szóval nem árt egy kis fegyelem, egyes díszek jobb, ha a dobozukban maradnak!

5. ok - Túlgondolod a dolgot

front-door-christmas-decorating-ideas.jpg

 Ha ezt a posztot olvasod valószínűleg ez így is van. :) Mi is így nyomjuk, szóval semmi gáz! A lényeg, hogy ne akarj mindenkinél szebbet, jobbat és különlegesebbet alkotni. Elég, ha neked tetszik amit csinálsz! 

moni_workshop.jpg

A fő, hogy mivel a lakásod/házad dekorációja leginkább neked fontos, ezért mindenképp valami olyat készíts amit szívesen fogsz nézegetni az egész ünnep alatt! Ha nem vagy kellően magabiztos gyere el valamelyik workshopunkra, ahol jó hangulatban készíthetsz gyönyörű dolgokat a Karácsonyház profi dekoratőreivel közösen! 

Várunk szeretettel!

karacsonybolt_kezmuves_workshop_kreativ.jpg

Köszönjük a megosztást is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1008158278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása